Immokantoren

Immokantoor Antwerpen - 03 Invest BVBA

03 invest is een vastgoedkantoor dat zich in de hoofdzaak bezig houdt met rentmeesterschap. Onze klanten zijn hoofdzakelijk vastgoedinvesteerders die zich niet kunnen bezighouden met het dagdagelijkse beheer van hun opbrengsteigendom, of die zich concentreren op het inkopen van nieuwe opbrengsteigendommen. Waar ons kantoor als rentmeester optreedt zijn wij immers het enige aanspreekpunt voor de huurder en verzorgen wij het beheer van A tot Z.

De verhuringen die door 03 invest worden afgehandeld onderscheiden zich sterk met andere vastgoedmakelaars, vermits wij als rentmeester nog verder moeten met de nieuwe huurder, in tegenstelling onze concullegae  die verhuren en factureren en het verhaal is daarmede voor hun afgelopen.

03 invest bestaat uit een dynamisch team met jarenlange ervaring.

03 invest is erkend vastgoedmakelaar en energiedeskundige, wij hebben dus alle expertise in huis om  het beheer van onroerend goed in goede banen te leiden en te houden!

  • Wat betekent 03invest voor de verhuurder
  • Wat betekent 03invest voor de huurder
  • Facility management
  • EPC
  • Vastgoedmakelaar

03 Invest BVBA

Vakgebieden: immokantoor

03 Invest BVBA contacteren


max. 400 resterende tekens


DISCLAIMER: Om ongewenste e-mail te vermijden worden berichten gescreend alvorens ze worden doorgestuurd naar 03 Invest BVBA. Commeriële berichten worden NIET doorgestuurd. Klik hier voor meer informatie.