Immokantoren

Immokantoor Ronse/Renaix - A D Immo NV

5 goede redenen om te kiezen voor Immo AD

1. Strategische en centrale ligging

Strategische en centrale ligging van het kantoor met verzorgde en stijlvolle etalages. Open alle werkdagen van 8u30-12u30 en van 13u30-17u30. Afspraken mogelijk op ieder tijdstip: ook s’ avonds en op zaterdag

2. Schattingen

Correcte en eerlijke schattingen. Als professionele makelaars doen wij niet mee aan “overschatting” om een pand toch maar in de verkoop te brengen. Wij geloven dat alle partijen belang hebben bij een realistische waardebepaling zodat een verkoop op een vlotte manier kan worden gerealiseerd aan een eerlijke en correcte prijs. Dit was, is en blijft ons devies.

3. Een professioneel team

Een professioneel team waarbij commercialiteit, juridische kennis en goede administratieve opvolging elkaar aanvullen. De jarenlange ervaring in de immobiliën in de Vlaamse Ardennen en Pays des Collines is goed meegenomen.

4. Een persoonlijke service

Een persoonlijke service. Elke klant is bij ons gekend en wordt volgens zijn wensen bediend. Een goed en persoonlijk advies is voor ons vanzelfsprekend.

5. Communicatie

Wij kiezen voor een doelgerichte communicatie en publiciteit

A D Immo NV

Vakgebieden: immokantoor

A D Immo NV contacteren


max. 400 resterende tekens


DISCLAIMER: Om ongewenste e-mail te vermijden worden berichten gescreend alvorens ze worden doorgestuurd naar A D Immo NV. Commeriële berichten worden NIET doorgestuurd. Klik hier voor meer informatie.