immokantoren Antwerpen | ELUS vastgoed

Immokantoor Antwerpen - ELUS vastgoed

Bij Elus hanteren wij geen klassiek verkoopconcept. Zodra u uw opdracht aan ons toevertrouwt, verzamelen wij alle nodige documenten en gaan wij aan de slag om uw woning zo aantrekkelijk mogelijk te presenteren. Vervolgens wordt uw woning gelanceerd aan een richtprijs, waarna wij een vaste bezoekdag inplannen. Dit biedt geïnteresseerden de gelegenheid om vooraf inlichtingen in te winnen bij hun bank, notaris, architect of aannemer, die hen desgewenst kunnen vergezellen tijdens het bezoek. Zo kunnen er specifieke vragen gesteld worden bij de individuele rondleiding. Bovendien wordt de kans dat hun droomhuis voor hun neus wordt weggekaapt geminimaliseerd door onze manier van werken.

Deze vernieuwende werkwijze geeft ons de kans om uw woning de gewenste uitstraling te verlenen, zodat de geïnteresseerden meteen de juiste sfeer opsnuiven. Na het bezoek krijgen zij enkele dagen de tijd om een bod uit te brengen. Zodra wij alle biedingen verzameld hebben, worden deze aan u voorgelegd. Beslist u een bod te aanvaarden, dan is de koop bezegeld. Bent u nog niet tevreden over het resultaat, dan plannen wij met evenveel enthousiasme een nieuwe bezoekdag in. En dat voor één en hetzelfde tarief.

ELUS vastgoed

Vakgebieden: immokantoor

ELUS vastgoed contacteren


max. 400 resterende tekens


DISCLAIMER: Om ongewenste e-mail te vermijden worden berichten gescreend alvorens ze worden doorgestuurd naar ELUS vastgoed. Commeriële berichten worden NIET doorgestuurd. Klik hier voor meer informatie.