immokantoren Herent | Immokantoor Livit
immokantoren Herent | Immokantoor Livit
immokantoren Herent | Immokantoor Livit

Immokantoor Herent - Immokantoor Livit

Wilt u uw eigendom verkopen of een pand kopen? In beide gevallen is Liv’it een betrouwbare partner. Liv’it kent de marktwaarde van het onroerend goed in uw streek heel precies. Dat levert een nauwkeurige waardebepaling op en dat is essentieel voor elke transactie in onroerend goed.

Wilt u uw eigendom verhuren of een pand huren? Vastgoed is en blijft een investering waarvan u ten volle wilt genieten. Moeiteloos en zonder zorgen. Wij handelen de uitgebreide administratie die bij een (ver)huur komt kijken nauwkeurig voor u af. Van plaatsbeschrijving bij aanvang of afloop van de huur, huurcontracten, verzekeringen… tot een uitstekende klusjesdienst

.Immo Liv’it bundelt zijn krachten met verschillende praktijkervaringen in landmetingen en vastgoedbemiddeling. Liv’it is een deskundig en goed georganiseerd team onder leiding van Johan Artois. Deze kent uw streek, de lokale besturen en de actuele marktprijzen in uw buurt en is goed op de hoogte van alle stedenbouwkundige en juridische bepalingen.

 

Dat geeft u meteen een voorsprong!

Immokantoor Livit

Vakgebieden: immokantoor

Immokantoor Livit contacteren


max. 400 resterende tekens


DISCLAIMER: Om ongewenste e-mail te vermijden worden berichten gescreend alvorens ze worden doorgestuurd naar Immokantoor Livit. Commeriële berichten worden NIET doorgestuurd. Klik hier voor meer informatie.