immokantoren Deinze | Vastgoed Projecten BVBA

Immokantoor Deinze - Vastgoed Projecten BVBA

Welkom bij Vastgoed Projecten
...daar zit je vast goed!

Vastgoed Projecten is een actief vastgoedkantoor met een professionele aanpak. Flexibiliteit en een optimale kennis van de woningmarkt zorgen er voor dat u in ons een betrouwbare partner hebt gevonden. Korte lijnen en een vast aanspreekpunt maken het mogelijk dat wij u een persoonlijke begeleiding kunnen bieden. Vastgoed Projecten hecht belang aan een sterke en langdurige relatie met klanten en opdrachtgevers.  Tenslotte gaat het niet alleen om een snelle, eenmalige actie of transactie maar ook om het opbouwen van een relatie die veel verder gaat.

Persoonlijke benadering

Vastgoed Projecten belooft geen gouden bergen, maar geeft een eerlijk en realistisch beeld. Klanten kunnen bij ons rekenen op een betrouwbaar advies. Geen groot kantoor met meerdere contactpersonen, maar persoonlijke, servicegerichte benadering per klantvraag. Binnen ons kantoor heeft u één contactpersoon.

Groot bereik

Door de publicatie op de grootste en meest bezochte websites als immoweb, vlan, hebbes, logic-immo, Zimmo zorgen wij voor een groot bereik op de onroerend goed markt. Tevens hebben wij toegang tot een uitgebreid zoekersbestand en adverteren wij in alle regionale en andere kranten.

Uw wensen, onze benadering

Met onze all-in dienstverlening krijgen onze klanten de grootst mogelijke waarborg of het nu gaat om, verkoop, aankoop, huur, verhuur of waardebepaling.

Kortom, wij houden het graag betrouwbaar, eerlijk en persoonlijk, individueel maatwerk is onze kracht. Vastgoed Projecten zorgt voor alle ondersteuning die u nodig heeft over de gehele breedte van de onroerend goed markt. Vanuit onze filosofie is het namelijk vanzelfsprekend dat elke klant dezelfde, zorgvuldige benadering krijgt. Neem gerust contact met ons op om te kijken wat wij u, in uw specifieke situatie, kunnen bieden.

Vastgoed Projecten BVBA

Vakgebieden: immokantoor

Vastgoed Projecten BVBA contacteren


max. 400 resterende tekens


DISCLAIMER: Om ongewenste e-mail te vermijden worden berichten gescreend alvorens ze worden doorgestuurd naar Vastgoed Projecten BVBA. Commeriële berichten worden NIET doorgestuurd. Klik hier voor meer informatie.